חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

החלטה בתיק ת"א 50459-01-12

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום ירושלים
50459-01-12
18.11.2012
בפני :
ענת זינגר

- נגד -
:
יריב כהן
:
1. ירושלים פרסטיג' בע"מ
2. רחמין אריק זוארי
3. מרדכי דוראי

החלטה

לאחר עיון להלן החלטותיי;

1.         באשר לבקשה לגילוי קלטות ווידאו;

אלה תועברנה לעיון בית המשפט בלבד, עובר למתן החלטה. האמור יושלם בתוך 15 יום.

2.         באשר לבקשה להשלמת תשובות לשאלון;

            ראוי היה כי תערך פניה מקדימה עם בקשת השלמה לב"כ הנתבעים, עובר לפניה לבית המשפט. מכל מקום, באופן כללי יוער כי יש ממש בטענה שחלק מהשאלות חורגות על פני הדברים  מגדר הדרוש להכרעה. יש ליתן את הדעת לכך שבהתאם לאמור בכתב התביעה נראה כי המחלוקת תתמקד בעיקר במשך האיחור וגובה הפיצוי בגין כך.

עם זאת, מאחר ובכתב ההגנה נכללו גם סוגיות נוספות, אשר חלק מהשאלות הועלו בהמשך להן - תינתן להלן החלטה פרטנית. ייאמר באופן כללי כי נראה שמרבית המבוקש נענה באופן מספק, אין מקום לאפשר מסע דיג או העלאת שאלות חדשות במסגרת בקשה שהינה לכאורה בקשה להשלים תשובות ביחס לשאלות מקוריות אחרות.

עוד יש ליתן את הדעת לכך שאין מקום לדרישה לגילוי מסמכים, במסווה של שאלון. הדברים יפים במיוחד כאשר הועברו מסמכים קיימים ומובהר כי אין אחרים.

על בסיס האמור להלן הוראות אופרטיביות;

            באשר לשאלה 4 - משנאמר בתשובה שאין אישורים על ביצוע התשלומים, ממילא אין מקום להשלמה, אף בהתעלם מכך שלמעשה במסווה של תשובות לשאלון מבוקש גילוי מסמכים. באשר לייתר תתי השאלה, אלה נענו באופן מספק. לא ברור מה החשיבות/רלוונטיות של העבודות הספציפיות שביצע קבלן זה או אחר.

            באשר לשאלה 7 - יש להשלים רק האם הקבלן עדיין עובד בבניין והבהרה כללית באשר לשלב בו היו כלל העבודות בעת החילופין בין הקבלנים. נראה כי ייתר התשובות שניתנו, מספקות ביחס לנשאל.

            באשר לשאלות 10, 11 - משמבוקש במקביל צו המאפשר עיון בתיק בעירייה, די בכך ואין צורך בהשלמה.

            באשר לשאלה 12 -  אף שבשלב זה לא ברורה הרלוונטיות, יש להשלים רק טווח הזמן בו הותקנו הספרינקלרים בפועל (ככל שהאמור לא עולה מההסכם לגופו).

            באשר לשאלה 13 - יש להבהיר האם המועד שצוין בתשובה הוא מועד הזמנה או מועד התקנה ולהשלים המועד האחר.

            באשר לשאלות 14 ו -15- בהנחה שהועבר המפורט בתשובה, אין צורך בהשלמה נוספת.

            באשר לשאלה 16 - בשים לב למפורט בתשובה וצו העיון שהתבקש במקביל, בין השאר, בגיחון - אין צורך בהשלמה.

            באשר לשאלה 17 - יש להשלים מתי הוזמנו העבודות וממי.

            באשר לשאלה 18 - לנוכח הצו המבוקש במקביל לעיון, אין צורך בהשלמת התשובה. שמורה זכות התובע לשוב ולפנות לאחר איסוף חומר רלוונטי במכבי אש.

            באשר לשאלה 19 - ככל שעד היום בוצע תשלום כלשהו בגין היטל השבחה בבניין, יש לציין הסכום ומועד התשלום.

            באשר לשאלות 21-20 - לא נמצאה טענה בהגנה כי האיחור יסודו בחוסר יכולת כלכלית ודי בתשובה שניתנה כי מצב החשבון היה מאוזן.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>